Ny kontroll

image

Tilbaka till läkaren igen. Dags för ny  kontroll. Både Maken och jag hade gissat rätt, hostan ger inte med sig, lungorna är fortfarande fulla med skräp.  Dags  för nästa antibiotika kur. Pust och stön. Denna lunginflammtion är en envis variant! Ingen motion annat än lugna promeander i kvarteren här där vi bor och absolut ingen Zumba. Ny lungröntgen om några veckor.

Men annars är allt om som det skall. Pumpen är i skick och hörsel och syn fungerar som de skall. Alltid ngt i ala fall!

14 thoughts on “Ny kontroll

  1. Oj nej vad besvärligt! Jag har aldrig själv haft lunginflammation, men sett från sidan hur segt och jobbigt det kan vara. Med önskan om god bättring! Nu ska vi tro att läkarna har satt in det rätta artelleriet. Det är enerverande att vara sjuk, men några lata dagar med avkopplande böcker, något kallt och friskt att dricka är aldrig fel. 😊 Krya på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.