Tidsfördriv

Publicerad av

Jag har planering  för förskolebarnen inkommande vecka. Naturligtvis handlar det om morsdagen som firas här, liksom i Finland, nästa söndag.  Vad bättre att ta med sig allt som jag kunde tänkas behöva och fördriva tiden med detta medan Lillasyster tilbringade eftermiddagen på ett födelsedagskalas i simbassängen? Eftersom hon vid det här laget är så stor att jag inte längre behöver vara i vattnet med henne, satt jag vid sidan om och fick det mesat gjort inför den kommande veckan.

Det kändes bra. Yngsta dottern i huset får leka med goda kompisar och mamman i huset får jobbet gjort inför den kommande arbetsveckan. Två flugor i en smäll! Nöjd mamma, nöjd Lillasyster!

image

2 kommentarer

  1. Roligt och skönt då veckan är planerad. Då behöver du inte stressa med det sen. Finns säkert en hel att tänka för att få det förverkligat. Hur är det då du planerar måst du inhandla vad som behövs till pysslandet eller beställer du det och får det levererat till jobbet?

    Gillad av 1 person

    1. Ja veckan måste verkligen vara planerad på förhand. Vi har en uppsjö av material på jobbet, så det är sällan ngt extra måste inhandlas. När det behövs, köper jag det själv och får pengarna tillbaka.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.