Ur minnet

Publicerad av

image

Dagen efter att Dottern kommit hem från Utah satte hon sig ner med penslar och färger. Natthimlen bland bergen skulle förevigas och hon ville göra det så fort som möjligt direkt ur minnet.

Någon timme senare hade hon skapat målningarna ovan och var nöjd och glad. Några detaljer är fortfarande inte klara och målningarna har  legat och väntat på att bli klara. Eftersom det fortfarande  inte blivit gjort och vi redan hade valt en plats att hänga dem på väggen, bad jag Maken hänga dem i alla fall ovanför trapporna på väg till övre våningen. De sitter fint där och påminner famljen om den fina resan och inte minst om den sena kvällsvandringen när stjärnorna fick sig en titt…. Detlajerna får Dottern sköta om vid tillfälle…

8 kommentarer

  1. Helt underbart. Har en dottee som kan rita o måla o som har fått den där talangen att kunna detta. Ibland blir man bara så förbluffad över hur de får det att se ut som ett vyckort. Det är nog hatten av. Säger det igen, vackra tavlor!

    Gillad av 1 person

  2. Fina! Det var väl du och jag som inte fick den skapande talangen i vår familj? Tur att barnet/ barnen fick den iallafall 😀 För S kan hon också så få se vad det blir när hon är som K.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.