Tunga nyheter

Publicerad av

Den Goda Vännen skickade e post i eftermiddags. Meddelade Maken och mig att hon fått diagnosen Bröstcancer. Tumörer i båda brösten, operation om en vecka. Den Goda Vännen har vi känt länge. Hon var bjuden på vårt bröllop för snart 21 år sedan och barnen har vuxit upp med henne och hennes trevliga sambo. Och nu detta…

Tungt, tungt men så vitt läkarna vet har cancern ännu inte spridit sig till lymfkörtlarna, så förhoppningsvis blir det borttagning av brösten, ny konstruktion av nya bröst och sedan strålning. Förhoppningsvis slipper hon cytostatikan. 

Så visst, för att vara bröstcancer är prognosen rätt god vilket är en tröst i varje fall. 

Det är nog konstigt ändå detta livet. Det händer liksom. Verkar inte spela så stor roll om man äter rätt, motionerar rätt eller inte sköter om sig alls. Cancer får var och varannan i alla fall. Och inget botemedel finns det. Endast halvbra mediciner…. 

Tankarna finns  hos henne denna kväll…. 

9 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.