Fynd: brevpapper!

image

Fortfarande i sin originella låda hittade jag det. Brevpapret med tillhörande kuvert och penna! Inte illa! Undrar om man ens kan köpa vackert brevpapper längre? Måste kanske kolla nästa gång jag är ute på vift.

Nu behöver jag då skriva brev för hand på detta fina papper! Det var faktiskt inte så länge sedan jag skrev brev för hand, men detta brevpapper måste ju användas med det snaraste, eller hur…? Om det inte var miss i nassen just nu skulle jag skrida till verket genst, men det måste nog vänta. Sådant här papper behöver snygg handstil och vid denna tiden på dynget är handstilen allt annat än snyggg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.