Blondin igen!

Publicerad av

image

Eter jobbet åkte jag direkt till favoritfrisörskan för att se till att det där mörkbruna som numera är min hårfärg skulle utbytas till  blont igen!  Mitt hår hade vuxit flera cm sedan senast och det syntes rätt bra var det färgade håret tog vid. I november gjorde jag slingor i hela håret och var mycket  nöjd. Jag var ljus i håret som barn, ja som vuxen också. Det är bara nu de senaste åren, då den där medelåldern krupit in, som jag blivit nästan brunhårig. Inte så konstigt egentligen då man tänker på att pappa  var riktigt mörk när han var yngre och mamma är mellanblond. Helt naturligt då att mitt hår också skulle mörkna. Men, men, jag TRIVS bättre som blondin! Kanske  för att det sägs att blondiner har mera kul på gång…?! 😉

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.