Jodåååå….

Trots den kyliga början på vårmånaden april tittar de fram ur jorden. Trots snön som envisades med stt singla ner imorse när jag drog upp gardinen, tittar de fram. Och inte bara tittar, de stoltserar med knoppar också.  Hyacinterna i rabatten framför vårt hem. De trotsat allt och lovar att ‘jovisst blir det vår i år också.’ 

Jag tror dem och fortsätter att klä mig i varma plagg,frusen   som jag för det mesta är. Tids nog  kommer våren på allvar med shortsväder, mössöron på träden och lekande barn på gårdarna på vår gata. Tids nog…. 😄

 

4 thoughts on “Jodåååå….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.