Chick flick!

image

Senaste sommar på planet från Finland tillbaka till Minneapolis, såg jag på denna film, the Notebook med bl.a Ryan Gosling och James Garner i huvudrollerna. Jag hade kommit nästan halvvägs i filmen när det var dags att landa och alla måste stänga av filmer, sätta sätena upprätt, spänna fast sig osv. Ni vet ju den där jargongen ombord  då ett plan kommer in för landning.

Hur som helst, filmen är ju ingen ny film precis, så några veckor senare hittade jag den i affären för endast 5USD, så  den åkte ner i kundvagnen på direkten eftersom jag verkligen ville se slutet på den.

Och här sitter jag nu, flera månader senare framför TVn och har just lagt in filmen i DVD spelaren. Hela hsuet är tomt, förutom då på hunden och jag och det är ovanligt tyst hemma hos oss!

Två timmar senare: Summa summarum. Det är en otroligt fin film! Slutet  är också vackert, på sitt sätt… Fast skvallra tänker jag inte  göra. Hyr den om du känner för en riktigt gammaldags, fin och romantisk film!

 

12 thoughts on “Chick flick!

  1. Okej … behöver jag bli orolig? Jag hittade filmen på Netfix, mycket nöjd slog jag mig ner för att njuta av en bra film. När jag redan i andra scenen inser att jag redan har sett den! Minnet alltså. Men verkligen bra alltså! 😀 Stängde av igen, men endera dan ser jag nog om den.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.