Vårlov och det börjar med långfredag

Publicerad av

Jag firar VÅRLOV! Första dagen denna långfredag! Ändå steg jag upp med tuppen redan kl.06.15- gäsp! Barnen har nänligen skola helt som normalt idag, trots att det är långfredag och allt. Deras vårlov börjar inte förrän nästa vecka, den 1.4! Då kommer jag att vara halvvägs igenom mitt  vårlov.  Helt knäppt när de olika skoldistrikten har sina vårlov under olika veckor. Ungefär som sportloven delas upp där hemma skulle jag tro.

Denna  långfredag har hittills gått  i shoppandets tecken. Alla affärer är öppna som vilken fredag som helst, vilket är bra eftersom båda äldre barnen behöver kläder! Dottern behövde bekväma kläder att vandra i nästa vecka när det är resa på gång för henne, syskonen och Maken och Sonen behövde lite snyggare kläder nu till påsken.

Jag hade tur och hittade flera gångbara plagg, både åt Dottern och Sonen. Nu väntar jag bara på att de skall komma hem och prova sina nya kläder för att se om de passar och för att se vad de tycker…

image

3 kommentarer

    1. Här finns det så många olika religioner och kulturer, så skolorna följer inte de olika högtiderna vad loven beträffar, eller annars heller. Det skulle aldrig gå. Vi får bara anpassa oss efter bästa förmåga….

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.