Ibland fuskas det!

image

De ser goda ut, eller hur? Kakorna som jag bakade för en liten stund sedan. Strax efter att jag kommit hem från min lektion i Zumba och inhandlande av mera förnödenheter från mataffären.  Och strax före Lillasyster steg av skolbussen och vi åkte och hämtade Dottern till skolan. Dottern var nämligen klar senare än vanligt pga av körtvävling i skolan. Hon sjunger i en av skolkörerna och idag var det alltså tävling. Hon tyckte det hade gått bra, så det var ju glädjande nyheter…

Men, men det var ju kakorna som jag pratade om. De ser goda ut, de var goda intygade barnen mig, men ngn stoltlhet kan jag nog inte känna över dem, eftersom de kom direkt ur ett paket från affären.

image

Färdiga kakor, färdigt skurna och finns i kylen i mataffären. Enkelt och behändigt att lägga i kundvagnen och sedan ta hem. Lägg på ugnen, lägg de färdigt skurna kakorna på plåten som är iklädd bakplåtspapper och voilà! Femton minuter senare tar du ut nygräddade kakor ur ugnen och barnen får ngt mumisg i sig när de kommer hem från skolan, trots att maman har varit på språng hela dagen! 😉

4 thoughts on “Ibland fuskas det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.