Sommartid 

Publicerad av

  
Vi böt till sommartid inatt. En timme framåt skulle klockorna ställas Igår kväll innan vi gick och lade oss. 

Nu är det ju så lyxigt med alla digitala klockor som ställer och sköter sig själva, men det gjorde inte Makens radioklocka. När jag slog upp mina blågrå imorse visade denna alltså på 07.45 och jag svängde sömnigt på mig mot andra sidan av sängen och slumrade till en halvtimme till. Tills Dottern kom in ich frågade om vi inte borde börja göra oss klara eftersom gudstjänsten skulle börja snart. Det är ju söndag i alla fall- helgdagen.  Sömnigt tittade jag på mobilen och kunde helt enkelt konstatera att klockan egentligen nu, vid det här laget, var kvart över nio och om vi inte lade benen på ryggen, fanns det inte en chans att vi skulle hinna till kyrkan i tid 

Och som den nattuggla jag är och som den morgonpigga människa jag inte är, sade jag åt Dottern att vi skippar gudstjänsten denna dag. Sonen hörde mig och bidrog med jubeltjut ur sitt sovrum! 😜

Alltså har vi stannat hemma och slöat istället. Absolut inget fel i det heller. Det blev omelett till morgonmål/tidig lunch och nu skall jag städa upp köket och baka en  sats bananmuffins. Maken sover ut efter sitt dygnsskifte och om en timme ungefär kommer Sonens kompis på besök. 

Verkar bli en helt ok söndag det här med! 😃

2 kommentarer

  1. Härligt att kunna sova. Jag brukar alltid vakna tidigt men i morse drog vi på till 9.50. Måst säga att jag inte vet när det hämt sist! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.