Rekordvärme! 

Meteorologerna har pratat om en tidig och varm vår. När termometern visade på +20 i eftermiddags, började jag tro att de nog kanske får rätt i alla fall! 

Solen sken från en klarblå himmel, men vinden rev hårt i de kala träden och det var att hålla hårt i hatten om man nu hade en sådan. 

Min arbetskollega och jag tog ut förskolebarnen till lekparken och de trivdes! Inga jackor, mössor, halsdukar eller vantar behövdes Endast i långärmade jumprar  och vissa i t skjortor, sprang de omkring. Klättrade, lekte i sanden, åkte rutschkana etc. En pojke, som kom strax efter lunchen var iklädd shorts och t skjorta! I början på mars?! 

Jovisst är det härligt, men där i bakhuvudet finns den där tanken igen: vart är vädret på väg egentligen?? 

  

8 thoughts on “Rekordvärme! 

  1. Men oj får ni har så där varmt? Då man ser bilden så är det ju nästan så man känner vår-sommar värmen! Å tänk så mycket lättare då ni skall ut med alla barnen och de inte behöver ha nå mer kläder på än så där. Här tycker jag att jag ser en otrolig skillnad på ljuset, det är ljust då man far till jobbet och det är ljust långt in på kvällen. Det är härligt nu!

    Gilla

    • Det var bara en dag som det var så där varmt, följande dag var det mera normala temperaturer, runt 5 grader, men ändå rätt varmt för mars… Ljuvligt, men också oroväckande…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.