Dystra tankar i natten

-Vaknade väldigt trött imorse.

– Bossen ringde in till jobbet och berättade att hon tar ledigt pga influensa med hög feber m.m

– Hotet från Donald Trump verkar bli större för varje dag som går. TACK OCH LOV vann han inte Super Tuesday i Minnesota! Det gjorde Rubio och Sanders.

– Varför får sådana som kallar sig präster sätta sig på de som har mindre makt och spela översittare? Varför får de styra och ställa vid en kyrka där vi hörde hemma och som vi trivdes vid, men som vi lämande för ett tag sedan eftersom denna översittare inte tyckte att vi borde höra hemma där. Sedan vi lämnade denna kyrka  har andra familjer blivit ombedda att gå och söka sig till en annan kyrka eftersom de  tydligen inte hör hemma där heller. Allt jag kan göra är att ruska på huvudet och sucka tungt…

– Hoppas att fredagen inte blir riktigt lika dyster…

6 thoughts on “Dystra tankar i natten

 1. Många här hemma tror att Trump kommer vinna. Jag själv är inte så insatt i det hela … har fullt sjå att hänga med vad som sker här i Sverige 😑.
  Trots allt, hoppas din Fredag blir en bra dag. 😊

  Gilla

  • Normalt är jag inte så insatt heller, men i år har jag blivit det med denna idiot Trump som försöker bli presidentkandidat… Han är otäck och påminnner mig faktiskt om Hitler i en modernare tid. Usch och fy! Fredagen blev intressant på alla möjliga sätt och vis…

   Gilla

 2. Det är förödande när en maktmänniska kommer till styret. Det låter som om någon tagit makten över kyrkan och stöter ut alla som inte låter sig manipuleras. Egentligen väl att ni kom därifrån utan skador i själen.
  Hoppas ni finner en annan gemenskap.

  Gilla

  • Hej och välkommen till min blogg Kyrksyster! Ja, usch och fy! Vi har fått en präst i vår kyrka som har tagit över makten och sparkat ut alla de anställda som inte tycker och tänekr som han säger. Därtill har en hel massa församlingsmedlemmar lämnat kyrkan, inklusive vi, pga hans uppförande. Han påstår att han är kristen, men hur kan man som kristen bära sig åt på detta viset? Han skriver hotelsebrev till folk och ber dem att skärpa sig annars kommer de att förlora sin postition! Han har redan fått styra och ställa i två år och om vi inte får bort honom snart kommer vår f.d så på trevliga, lutherska församling att gå under. Det känns som om man ville gråta krokodiltårar…

   Gilla

 3. Vilken vecka du haft – läste precis om din fredag. Helger kommer verkligen alltid i precis rätt ögonblick.
  Der är märkligt hur vissa människor har förmågan att suga musten ur en. Trots att man skulle må bäst av att inte tänka på dem, så är det just det man gör – tänker på dem. Undrar just om de någon gång ligger vaken om nätterna och funderar på dem de eventuellt stövlat över? Tror tyvärr inte det. Hoppas du haft ett skönt och avkopplande veckoslut!

  Gilla

  • Tack. Jo man undar ju om vissa helt enkelt inte bryr sig… Att sedan kalla sig präst och kristen när man trampar på andra är ännu svårare att svälja…
   Jotack, helgen har hittills varit väldigt skön och jag planerar att den skall fortsätta på det viset. Lördagen är strax slut och söndagen komemr emot…

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.