Klicka hit, klicka dit, klicka runt en liten bit

Publicerad av

Nämen, det är ju verkligen för bekvämt det här med att handla på nätet, tycker ni inte?! Normalt är jag faktiskt inte så förtjust i att handla kläder på nätet. Det verkar bli mera än nödvändigt jobbigt sedan om plaggen måste returneras, men senaste vecka klickade jag hem lite kläder som landade i postlådan idag.

image

Natrligtvis var det vårkläder som det handlade om. Modellen på bilden i katalogen hade en sådan härlig vårtröja med matchande korta ärmar under, de bara måste jag ha. Och så den där klänningen. Ärmlös, enkel och ner til knäna. Perfekt för en varm vår eller sommarkväll.

Provade genast efter att jag ivrigt slitit upp paketet och alla plaggen passade! Ljuvligt! Härligt! Nu inväntas bara lite varmare väder då…

8 kommentarer

  1. Klänningen ser härlig ut. Här klickas det hem en hel del grejer också och visst är det bekvämt. Men det är som du säger -mycket jobb de gånger kläderna inte passar. Jag är egentligen inte så förtjust i att gå runt i butikerna och söka kläder. Men ifall jag råkar vara på det humöret så går det an, men det är alltför sällan.

    Gilla

    1. Ja, jag håller med dig. Jag behöver också vara på det där rätta humöret för att handla kläder. Och helst går jag ensam så att jag får prova i lugn och ro.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.