Filmkväll

Publicerad av

image

Igen ordandes filmkväll i Lågstadieskolan och Lillasyster ville åka. Filmen om  Fåret Shaun skulle visas och jag var inte så där helt förtjust, men vad gör man inte för sina barn, eller hur?

Maken och de stora barnen stannade hemma och Maken och Sonen valde också att titta på film, fast här hemma blev det lite mera action och äventur eftersom de tittade på Mission Impossible! 

Det kom en hel del barn med föräldrar till lågstadiets filmvisning ikväll och det var ju roligt när det nu en gång ordnas ngt trevligt utöver den vanliga skoldagen. Själva inträdet var gratis, men om man sedan ville ha popcorn, en slickepinne, ngt att dricka o.dyl. kostade detta.

Som förra gången var det hela riktigt bra organiserat och Lillasyster hade skoj. Två av hennes riktigt goda vänner fanns på plats, vilket hon inte hade vetat om, så det blev ju förstås en trevlig överraskning. Hon var så där måttligt förtjust i filmen och det var jag också, men visst var den en aning gullig ändå. Tänk att göra en hel film utan ett enda begripligt yttrat ord och gick det hur enkelt som helst att följa handligen i filmen. Imponerande!

 

2 kommentarer

    1. Ja verkligen! Fast vid lågstadieksolan var det lite svårare att låta sig uppslukas. Inte precis min film heller, men Lillasyster trivdes och det var ju viktigast i detta sammanhanget.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.