Februari?

Publicerad av

img_0980

Solen sken, snön smälte och det var nästan fem plusgrader utomhus på eftermiddagen oh vi skriver tjugonde feburari idag. Isen på våran damm är nu bräcklig och alldeles täckt med vatten efter gårdagens ihärdiga regnande och dagens solskensbad. Grannpojkens jättelika snögubbe som byggdes för två  veckor sedan  är snart ett minne blott och man funderar ju om detta faktiskt är mitt i februari på den amerikanska tundran…?

Och fortfarande finns det politiker i detta land som påstår att växthuseffefekten inte existerar och detta bara handlar om nyckfullt väder.

Ha!, säger jag inte så lite hånfullt. Vad gör människan med sin vackra värld egentligen? Och kommer kommande generationer att ha en värld att leva i? Undrar gör man ju…

4 kommentarer

  1. Märkligt är vädret nog allt. Här har vintern varit relativt varm, förutom nå korta etapper av köld knäppar. För tillfället kommer det ner dalande lite snö. För några dagar sen så droppade det från taket och det är inte riktigt vanligt i februari. Men som du säger, hoppas att många generationer framåt ännu får ha denna vackra planet att utforska!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.