Slö morgon

Det är måndag morgon. Måndag betyder för mig ledig dag. Skönt och avkopplande. Idag är det extra avkopplande för jag vaknade väldigt slö för två timmar sedan. Molnen hänger tunga och lågt ner och det doftar regn ute. Den smällkalla vintern har övergått i ngn slags supertidig vår och det är nu varmt och väldigt gråmulet för årstiden.

Barnen har alla flugit sin kos för dagen. Alla skolbussarna var i tid trots halkan och eftersom inga meddelanden kommit från  vare sig den gammaldags telefonen på väggen eller via e posten, så gissar jag att allt gått lyckligt och väl till och alla kommit till skolan som de skall.

Min slöa känsla från då jag vaknade håller i sig. Vet inte riktigt vvarför. Jag sov riktigt gott, visste inte ett dugg förrän den där harpmusiken började spela ur mobilen kl.05.50 men vaknade då direkt med en slö och slapp känsla.

-Ja sku måst. Ja, sku måst. ( Jag borde. jag borde. säger man på högsvenska.), ringer det i mitt huvud. Det är nämligen så att min nya favoritlektion på gymmet, Zumba kommer att hållas nu på förmiddagen. Lektionen har lagts till på schemat efter nyåret, säkert för att få mera medlemmar att vara aktiva och motionera. Till råga på allt är är det min favoritinstruktör som håller lektionen, så jag borde ju verkligen åka.

Helt bortkastad har morgonen inte varit hittills. Den andra tvättmaskinen är igång. Ny youghurt står på värming och blir färdig vid 17 tiden. Nu är det då bara att packa träningsväskan och åka iväg till gymmet, eller…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.