Homecoming dance 2015

Publicerad av

Hon har just kommit hem, för en timme sedan. Den där 15 åriga Dottern som varit på skoldans ikväll. Hon hade skoj, riktigt skoj, fast hon inte kände så många. I en skola med 3000 elever är det inte alltid så lätt att känna alla, men Dottern hittade några goda kompisar, dansade och hade skoj. Hon hade tittat lite snett på  eleverna i årskursen under henne, 14 åringarna, och konstaterat att de var alldleles för SMÅ för hålla handen och  allt pussande hit och dit! 😉

Det tyckte jag var en rätt lustig iakttagelse ändå. Ingen pojkvän i sikte för Dottern alltså. Pojkar är för barnsliga tycker hon, dansar med kompisar, både flickor och pojkar och har skoj istället.

Klänningen satt riktigt snyggt på henne, ävenom den faktiskt var en aning obekväm, det erkäne Dottern.Hon hade fått en hel del komplimanger. Många av ungdomarna hade haft svart och/eller vitt på sig, Dottern bar upp rosa hur elegant som helst.  Nu är det ett helt år tills nästa home coming dance, men i vår blir det väl kanske Prom…

image image

4 kommentarer

 1. Det är inte så lätt i den där åldern. Endera är man tidig och pussar hit och dit, eller så tycker man inte att det är riktigt lääge ännu.. 🙂 Min son tycker inte heller att tiden är inne för nån tjej, men allt har sin tid. Det kan gå snabbare än man tror! 😉 Å klänning satt super på din vackra dotter!

  Gilla

  1. Ja, du har så rätt. Jag tror definitivt att det finns en pojke som Dottern är intresserad av, men ngt pussande är hon inte redo för ännu. Inget mig emot säger mamman!
   tack för den fina komplimange. Ja, ävenom klänningen inte var min stil, måste jag ju nog erkänna att den satt mycket fint på Dottern.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.