Tillbaka i gymsnastikens underbara värld

Publicerad av

Hon var lite nervös förra löradagen, vår yngsta Dotter. Höstterminen för gymnastiken började igen och hon hade åter blivit upflyttad till nästa nivå. Nu med varierande åldrar i grupen. Den äldsta är 11 och den yngsta är endast 6.5 år! Eleverna grupperas alltså inte   enligt åldrarna, utan efter i vilken nivå de är och svårighetsgraden på nivåerna och hur långt flickorna ( och några pojkar) har kommit.

Lillasyster har en ny tränare också. En man från Ryssland, som kräver mera, men som också är snäll och trevlig och svår att förstå eftersom han har sådan tjock rysk brytning i sin engelska säger Lillasyster.

Gymanstiklektionen är också förlängd och håller nu på i 1.5 h istället för förra årets 50 minuter. En hel del nytt alltså. Det skall bli intresant att se vart det här gymnastikåret tar henne… och oss!

image image

3 kommentarer

  1. Min dotter har under många år tränat med JKG nu i år så har hon bytt och skall vara med i en gymnastik grupp vid Fitness Club istället. Så nu är en ny vacker gymnastik dräkt beställd, alla i gruppen har lika. Men dottern får snällt vänta i några veckor ännu innan hon får den, för den skall sys i Milano. Ska é vá, så ska é vá! 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.