Sommarlov i rasande takt!

Publicerad av

Hej hopp vad den här veckan gick fort! Anledningen? Jo, barnen är hemma på sommarlov och livet har knappt stått stilla en minut! Hela veckan har vi delatigt i bibellägret vid vår kyrka. Jag och Dottern som ledare och de andra två som deltagare. Roligt har det varit! Inga tråkiga bibelstudier här inte! Härlig musik att dansa till, med ett fint kristet budskap försås. Glada barn, ledare som har lika kul som barnen och väl planerade aktiviteter med teckning, målning, experiment m.m. Alltid  en höjdpunkt för sommaren att vara med  om detta. Runt 350 barn i lågstadieåldern har deltagit och sedan ledare runt 15 år och uppåt. Väldigt roligt!

image

Temat var ‘Everest’  i år med syftning på Mount Everest förstås. Så här såg det ut i kapellet.

image

 

Lillasyster ( i turkost)  med vänner leker med fallskärmen under rasten. Dagen då jag tog den här bilden regnade det ordentligt ute, så rasten hölls inomhus i gymanstiksalen. Lite högljutt kanske, men annars gick det bra! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.