Cancerspöket

Publicerad av

Så har det då kommit tillbaka. Cancerspöket. Svägerskan fick i veckan veta att henens cancer är aktiv igen. Efter hela fyra år då hon gått på medicin för att s.a.s svälta den, fungerar denna medicin inte längre och nu har hon två nya tumörer. En i bröstbenet och en i axeln. Detta är tredje gången gillt för henne med denna  bröstcancer som har spritt sig till skelettet. Vanligt, otäckt, dödligt…

Däremot ger hon inte upp! Hon har för mycket att leva för! Hennes läkare skall låta henne prova en ny medicin för att se om den skulle kunna svälta cancern istället eftersom den förra verkar ha förlorat sin effektivitet. Eftersom cytostatikan inte fick bort cancerna första gången det provades, försöker de inte ens den vägen. Ingen vits liksom.

Om du som läser detta, tror på förbön, be en eller flera böner för henne. Hon blir  49 år i sommar, har kämpat mot denna hemska sjukdom nu i 7 år och klarat det hittills. Be att hon får klara av den fortsättningsvis! Tack!!

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.