Att stå i två länder samtidigt…

Publicerad av

image

Ja,  med dagens moderna teknink går det hur bra som helst! I eftermiddags stod jag, i mitt amerikanska kök, i mitt amerikanska hem, med min halvamerikanska familj och svarvade ihop amerikanska Rice Krispie Treats åt barnen. Medan jag höll på med allt detta AMERIKANSKA så lyssnade jag, tack vare WiFi och min iPad, på FINLANDSSVENSKA Radio Vega från Finlands Österbotten! Jag  fick till och med ta del av tians nyheter fast klockan var 14 ( lokal tid) och väderleken för sjöfarare på Bottenviken! Det ni! 😉

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.