Det där namnet

Publicerad av

Jag berättade i ett tidiagre inlägg om at vi har en författare på vår väg. En som är riktigt duktig dessutom och livnär sig på detta, för mig drömyrke. Tidigare idag när jag stod ute i det vackra vårsolskenet och pratade med några av grannfruarna fick jag reda på hans namn. Han heter Robert J. Crane och har bl.a skrivit serien ‘The Girl in the Box’. Själv har jag inte läst hans  böcker, men jag kanske borde? Kunde ju vara ganska bra att stöda denna granne elelr hur? Mera info om honom finns att fås på: robertjcrane.com

 

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.