Bra motionsform

Publicerad av

Här är barnen i full gång på juldagen! De dansar med Wii spelet ‘Just Dance’. Sonen fick det till julklapp av Makens kusin som kom och hälsade på och det blev till att testa det direkt. Armarna flyger upp i luften, benen är i gång och roligt har de. För flickorna handlar det om att dansa och försöka få rörelserna så rätt som möjligt. För Sonen handlar det om att samla poäng och helst vinna över systrarna.

Ikväll hade jag räknat med att gå runt, runt och runt igen på löparbanan vid gymet, medan Sonen hade sin simträning, men eftersom Maken jobbade ikväll och flickorna ville ha mig hemma, så satsade jag på denna motionsform istället och blev glatt överraskad hur tungt och hur roligt det var! Ett mycket bra alternativ till den där vanliga länken med hunden också. Dessutom tycker ju barnen att det är så roligt när vi föräldrar spelar och leker med dem, fastän de inte är småttingar längre. Alltså slår vi två flugor i en smäll med detta dansande!

Efter 20 minuter med ihärdigt dansande var det dags för mig att lägga Lillan i säng och sedan köra iväg till gymet och hämta Sonen. Han hade nämligen blivit ditförd av Maken innan denne åkte vidare till jobbet, men eftersom han inte är klar förrän klockan sju imorgon bitti, var det nog bäst att jag hämtade Sonen kl.20.45 efter att han var klar med simträningen och hade duschat. Stora syster såg till att allting var under kontroll de 45 minuterna det tog innan jag och Sonen var hemma igen. Allt hade gått bra och nu var det hög tid för alla barnen att krypa i säng. Ny skoldag väntar imorgon, onsdag.

Gissar nog att det blir mera Just Dance inom en snar framtid…! 🙂

Let’s dance!

2 kommentarer

  1. Playstation move har vi också… Brukar spela sportspel, beachvolley och dylikt. Skoj! 🙂 Absolut bra motionsform och skoj på samma gång!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.