MLK Day

Publicerad av

Idag, måndag firades Martin Luther King Jr Day och alla barn hade ledigt från skolorna. Egentligen undrar man nästan om den här dagen snart inte kommer att vara ledig längre för barnen eftersom det enda som är stängt numera är skolorna och posten och vissa banker. Alla affärer har öppet som vanligt och det verkar lite tokigt att om man skall ha en helgdag för att komma ihåg någon, då borde man ju göra det hela vägen, eller…?

Hur som helst, Sonen fick åka och göra ‘tubing’ med grannarna och det tyckte han var hur kul som helst. Trots det varma vädret de här senaste dagarna fanns det bra med snö på backarna dit de åkte och det hade varit väldigt skojig. Jag hade tänkt ta med med de andra två barnen, men hade glömt att jag hade beställt tid till tandläkaren åt dem, så flickorna fick snällt stanna hemma. Det förvånade mig faktiskt att de inte klagade på att de inte fick åka med! Speciellt Lillan, men hon och hennes äldre syster höll på att lacka naglarna när Sonen begav sig iväg och verkade inte det minsta ledsen över att inte få åka med.
Alltså, åkte damerna i familjen till tandläkaren istället och det blev ett snabbt och smärtfritt besök. Inga problem med karies i tänderna eller ngt annat på gång. Lillan har två lösa framtänder, som har varit lösa en längre tid, men vill inte komma ut. Tandsköterskan tyckte naturligtvis att detta inte är ngt att oroa sig för. Tids nog faller framtänderna ut när de permanenta tänderna trycker på.

Efter tandläkarebesöket åkte vi för att uträtta några ärenden och sedan var det bara att komma hem och koka middag för att sedan hinna iväg till lektionerna i piano för de äldre barnen. Imorgon, tisdag, väntar en helt vanlig skoldag/arbetsdag igen.

Sonen och flickorna som han åkte med för att ‘ränna i backarna med’.Sonen tittar neråt på bilden och har röd halsduk.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.