Nerver

Publicerad av

Blä! Jag är ‘nervis’!  Maken anmälde nämligen Sonen till simtävlingar inkommande lördag, men själv måste han vara på annat håll med Lillan. Simtävlingarna är inne i Minneapolis som jag inte alls känner till och nu blir det jag som måste köra Sonen dit.

Jag klarar mig bra med bilandet i förorterna, inga problem, men tycker inte alls om att köra in till storstan och nu sitter jag här och är nervis…

Till all lycka verkar det finnas en enklare rutt som jag just hittade på Google kartan och det var bra. Jag lär skall kunna undvika den värsta storstadstrafiken  tack vare denna rutt. Detta fynd lättade nervositeten ngt, men jag kan inte påstå att jag ser fram emot lördagseftermiddagens körande precis…

6 kommentarer

  1. Kan riktigt förstå dig. Trodde jag sku få nåt fel då vi körde i San Francisco och i Portland. 7 filade vägar är säkert helt bra för de som kört på dem hela sitt liv…Men jag trodde nog att jag sku få ett värre nervöst anfall. Tacka vet jag gps! =)

    Gilla

    1. Javisst är de bra med GPS! De största motorvägarna är sexfiliga runt Minneapolis, så de undviker jag gärna också. De mindre motorvägarna med två och tre filer stör mig inte lika mycket. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.