Lyxmåndag….

Publicerad av

Har jag haft eftersom:
– jag åkte och storhandlade och fick strosa omkring i en nästan tom affär på förmiddagen.
– jag och Maken fick åka ut på lunch träff på tu man hand eftersom han var ledig efter ett nattpass. – jag fick tvätten avklarad.
– jag fick hem tre glada barn från skolan som tog för sig av de varma muffinsen på banan och choklad.
– jag fick glädjas åt de vackra höstfärgerna på träden och har njutit av svalare, mera normala hösttemperaturer. – njuter av det vardagliga livet i största allmänhet!

Full kundvagn efter avslutat besök på mataffären.

Muffins på banan och choklad som barnen tog för sig av efter en lång skoldag.

2 kommentarer

  1. Då jag ser de där gurkorna i kundvagnen så får det mig att tänka på USA. Vi råkade i misstag hamna in i en affär i USA där man bara som stamkund skall kunna handla. Vi visste inte det och ingen vakt stod vid dörren (vilket kassa damen sedan berättade åt oss). Då vi gick runt i butiken i allsköns ro så kunde jag bara inte förstå hur man kan sälja så stora förpackningar av diverse mat och godsaker. Å till på köpet så billigt. Men som sagt då vi kom till kassan så frågade de efter vårt stamkunds kort, vilket vi inte hade. Å då förstod jag att vi nog hamnat lite fel, det var väl nån typ av parti affär. Men det var värt tiden som vi hade lagt ner på att bara gå runt och se de enorma förpackningarna…speciellt godiset… 🙂

    Gilla

    1. Jo, ni hade nog säkert kommit antingen till Sam’s Club eller Costco, vilka båda två är partiaffärer och man betalar medlemskap för att höra till dem. Egentligen är maten inte speciellt mycket billigare, men det som jag tycker om med dessa affärer är just att du kan köpa grönsaker i större mängder på en gång. Det skär ner på antalet ggr som jag måste åka och handla per vecka, vilket är skönt. Vi äter rätt mycket grönsaker och går lätt igenom det som jag inhandlar. Dock är inte urvalet alltid så bra vid dessa partiaffär, så om det är ngt mera exotiskt som jag behöver, så beger jag mig nog till en helt vanlig mataffär.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.