Chick-Fil-A

Publicerad av

IMG_3607

 

Idag efter Lillans danslektion möttes familjen vid det relativt nya snabbmatstället Chick-Fil-A. Denna kedja kommer från delstaten Georgia och i en förorterna har nu den första restaurangen öppnats här i Minneapolis.

Maten var god faktiskt! Kanske inte SÅ bra att vi behövde stå i en kö som ringlade sig ut hela vägen ut genom dörren, men visst var det gott att prova på dessa omtalade kycklingsmörgåsar med panerad kyckling och severade på en semla.  Definitivt ett strå ( ja, eller egentligen flera strån!) vassare än de vanliga hamburgerkedjorna, men någon stamkund blir jag nog inte.

Tacka vet jag hemmagjord mat! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.