The more, the merrier!

Publicerad av

Man tycker ju att fem ungar i huset skulle vara jobbigt, stökigt och fram för allt högljutt, men icke! På grund av kölden är barnen hemma från skolan i dag och just nu leker de med grannbarnen nere i källaren. Ja, äldsta Dottern är ju inte med förstås, för vid 13 års ålder börjar man tydligen bli för gammal för att leka, men de andra två har hur skojigt som helst. Grannflickorna som är på besök är 10 och 9 år gamla, så detta handlar då alltså inte om blöjbarn. Lillan är yngst med sina snart 6 år, så visst börjar det bli lättare när det kommer till vissa saker!

Medan det leks för fullt där nere har jag plockat upp, fått igång tvätten, slängt några ord med både mamma och pappa hemma i Finland och nu skall jag då börja tänka på något gott till lunch till detta barngäng. Frågan är vad…?

Grannflickornas mamma jobbar hemifrån idag, så jag erbjöd mig att ge hela gänget lunch. Det uppskattades eftersom hon jobbar för ett läkemedelsföretag och har jobbarkollegor lite varstans i världen och tar telefonsamtal både från Bryssel, Paris och London. Då behöver hon hade det lite tyst i huset tyckte jag.

Dock är det lika mycket en ‘win sin situation’ för henne som det är för mig, eftersom jag får en hel del gjort också när barnens kommer så bra överens och har så skojigt tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.