God morgon måndag!

Publicerad av

Morgonteet är urdrucket och de stora barnen har åkt iväg till skolan. Ja, sonen har redan varit i skolan i en halv timme i skrivande stund. Lillan har sovmorgon, eftersom hon har kindergarten på eftermiddagen, endast 2,5 h. Resten av veckan åker hon till ‘föris’ på förmiddagarna, men på måndagarna arbetar jag inte, så då får hon vara hemma och njuta av en sovmorgon. Inte så illa! Det blir andra bullar nästa år på ettan då skoldagen blir heldag, precis som för de stora syskonen.

Vad har jag för planer idag då, denna vackra höstdag? Ja, inte mycket faktiskt. Lite städning, kanske en promenad med hunden… Kanske jag tar en sväng till affären för att se på lite kläder… Jag får helt enkelt se vad dagen för med sig. Det är inte ofta jag får sådana dagar, så det gäller att ta vara på dem när de kommer.

Trevlig måndag där ute i cybervärlden! 🙂

IMG_3047

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.