Glassbilen

Publicerad av

IMG_2943

 

Vi har en glassbil som åker runt på sommaren och igår, lördag var det dags för vår gata igen. Maken och jag satt ute på verandan och pratade efter att ha avnjutit kvällens middag, kyckling tillagad på grillen, potatismos och en sallad. Jag hörde ljudet, eller rättare sagt melodin från glassbilen och mycket riktigt, här kom barnen inspringande;

– Glassbilen är här! Glassbilen är här!

Maken, snäll som han är, tog fram plånboken och gick med barnen till luckan och köpte varsin glass åt dem. Åh, vad lyckliga de var! Dyrt tyckte vi inte att det var heller, 2 USD/glasspinne. Dock har de ingen päronglass som det finns hemma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.