Slumberparty!

Publicerad av

Äldsta Dottern blir alltså tonåring i morgon, måndag den 29.4! Detta måste ju naturligtvis firas ordentligt tyckte hon och planerade en övernattningskalas för fyra av sina närmaste vänner! Den festen gick av stapeln med början igår på eftermiddagen kl.16 och barnen stannade till kl.10 i förmiddags ( söndag). Det var en trevlig grupp med flickor som vi hade över natten! Väluppfostrade och trevliga! Det testades make up, lackades naglar, skvallrades, gjordes hårfrisyrer m.m. Det åts en hel del också, och Maken och jag stod för kökssidan medan flickorna skötte festandet själva. Dessutom fick också syskonen vara med på ett hörn, vilket både jag och Maken imponerades av!

IMG_2458

 

Dottern hade planerat allting  själv och tårtan bakade och dekorerade hon också själv. Det som imponerade mig mest var nog rosorna som hon tillverkade och lade på sin tårta! Det var svårare att skriva på tårtan än hon hade tänkt sig, så det blev lite suddigt och kladdigt, men på det stora hela taget blev den ju riktigt fin.

Grattis, grattis stora Dottern! Vart i all världens tid har de senaste 13 åren gått. Endast tre år kvar till körkortet…

IMG_2267

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.