Det här med att jobba med förskolebarn…

Publicerad av

Oftast gillar jag mitt jobb riktigt bra. Jag jobbar 20 h i veckan med förskolebarn, vilket här på andra sidan Potten innebär barn i åldern 33 mån till 5, ibland 6 år. Dock, blev jag smått överraskad av min arbetsuppgift senaste vecka…

IMG_2454

Där inne i den där jättelika hunden finns nämligen JAG! Hunden heter Clifford och han fyller 50 år den här månaden. Böckerna om den jättelika hunden Clifford är skrivna av författaren Norman Bridwell och är väldigt populära bland yngre barn. Vi har också flera av böckerna och våra barn har tyckt mycket om dem. Hur som helst, vi hade fått låna dräkten på arbetet och jag fick alltså den stora äran att föreställa Clifford! Oj, vad hett det var där inne! Efter den upplevelsen är jag minsann glad att jag inte jobbar på Disney World eller ngt liknande ställe!

IMG_2453

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.