Ansiktslyftning

Publicerad av

Vi har redan bott i vårt nya hus, i vår nya förort till Minneapolis i nästan två år och stortrivs! Vi trivs med huset, vi trivs med grannarna, de nya skolorna osv. osv. Något som vi däremot börjat tröttna på är det beiga! Det är beigemålat invändigt precis överallt! All rum är beiga! Vi hade alltså inget att säga till om när huset byggdes, utan alla väggarna fick sig iklädda denna beiga målfärg. Nåja, till all lycka är det ju just målfärg! Lätt att måla om och måla över, vilket vi redan har gjort lite här och där. Det lilla badrummet på bostadsytan har fått sig en omgång ljusblå färg för att pigga upp och det blev riktigt bra. Till detta hittade jag en bild av en solndegång och en strand. Naturligtvis! Vad annars? Har man vuxit upp i Fäboda, så har man! 🙂

På övre våningen har vi två badrum. Ett för barnen och ett för oss vuxna. Barnens lilla badrum har fått ta sig an ljusgula väggar och det blev nästan lite för ljust där inne! Det finns inga fönster, så på ett vis är väl detta bra, men vi blev faktiskt tvungna att dämpa belysningen för att kunna stå ut med färgen!

Nu har vi då alltså kommit till barnens rum och idag, söndag färdigställdes Dotterns rum! Det blev  blått på tre väggar och sedan en tapet med havsmotiv på den fjärde väggen. Hon hjälpte pappa att både måla väggarna och hänga tapeten och de kom riktigt bra överens och fint blev det! En stolt och glad, nästan 13 åring ligger där uppe i kväll och drömmer om delfinerna på väggen.

IMG_2370 IMG_2369 IMG_2368 IMG_1707

Som ni ser är Dottern mer än nöjd!

Nästa rum som står på tur är Sonens och han vill ha en liknande ansiktslyftning med tre målade väggar och ett tapetmotiv. Vanliga tapeter är numera svåra att komma över här, men detta med en stor bild är nu det som är den nya flugan. Kanske det är likadant hemma?

Sonen och Maken beställde hans motiv i kväll på nätet. Det blev ett djungelmotiv med mycket grönt i bilden, men andra färgalternativ var brunt, gult och mörkt rosa. De väntar med färginköp tills bilden kommer för att riktigt kunna se vad som kommer att passa. Sist men inte minst blir det Lillans rum och hon har just meddelat att hon vill ha lila och blåa väggar, så vi får se vad det kommer att bli till…! 🙂

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.