Från våran balkong…

Publicerad av

IMG_1664

 

Svärföräldrarna befinner sig på sin årliga vinterresa till Hawaii! Skönt för dem! De har åkt sgs årligen de senaste 15 åren eller så och åker alltid till samma två ställen. Den första veckan njuter de på stället A och den andra veckan är det deras favoritställe B som gäller. För några dagar sedan kom det ett brev via e post som hade ett fotografi bifogat. Fotot föreställde solnedgången från deras balkong. Det var vackert, otroligt vackert när solen höll på att gå ner i havet. Undertecknad fick inte ett dugg längtan till Hawaii! Dock stack det till i bröstet med hemlängtan till…Just det, Fäboda naturligtvis!

Hur som helst, Maken ville göra sig lite lustig och gick ut på vår balkong och tog en bild av solnedgången! Det var inte så kallt den kvällen, men varmt ser det ju inte ut att vara heller.  Svaret som vi fick tillbaka från hans pappa, var ngt i stil med:

– Ha, ha, haaaa!  🙂

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.