Vill blogga…Hinner inte!

Publicerad av

Inget speciellt händer väl egentligen, men jag vill ha flera än 24 hr/dygn och den där extra timmen skall gå till att sitta framför datorn och blogga! Barnen går och lägger sig vid 20.30 tiden, men när jag väl har tagit itu med morgondagens luncher, städat upp i köket och i huset och gjort en massa andra saker som skall tas hand om före följande morgon gryr, så är klockan sängdas, om jag inte vill sitta uppe till midnatt! Jag bloggar inte under dagen när Lillan är med mig. Det går helt enkelt inte!

I morgon, torsdag hålls en liten avslutning på Lillans förskola och sedan blir det glass efteråt. Sommarlovet kan börja för Lillans del! Och för att fira detta har det lovats både värme och hög luftfuktighet med början i morgon och ännu hetare på fredagen. Pust och stön, here we go!

De stora barnen har skola fram till den 7.6 och efter det börjar ett tre månaders långt sommarlov för deras del. Vi får se hur mycket blogg det blir då…

Fast, som sagt klockan visar på 22.30 och om jag skall orka upp med tuppen i morgon, så behöver jag sätta punkt här. Kanske jag hinner med lite mera blogg i morgon kväll…Kanske…?

2 kommentarer

  1. Kul att se dig igen 🙂 Känner igen det där lite. Fast jag har WordPressappen i mobilen så jag kan skriva i bloggen på ett smidigt sätt med min Androidtelefon. Det gick nästan en hel vecka utan att jag startade datorn för ett tag sedan 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.