Killing time…

Publicerad av

Maken jobber kväll och natt idag, så jag har befälet här hemma i kväll. Äldsta Dottern hade pianolektion och eftersom jag vet med erfarnhet att syskonen inte kan hålla sig stilla och tysta i 45 minuter, så åkte vi till en park för att leka lite i vårkvällen medan vi väntade på Stora syster. Det var fortfarande ca.15 grader varmt och solen lyckades värma oss lite trots att klockan var kring 18 tiden. Sonen som haft shorts sedan den, ovanliga för årstiden, värmeböljan i mars, frös inte alls. Det gjorde inte Lillan heller och sprang omkring i kjol och t skjorta.

Själv hade jag nog min vårjacka och byxor på mig. Jag är alldeles för frusen för att springa omkring i shorts i 15 graders vårvärme. men, barnen hade skoj och klättrade omkring och fick vara hur högljudda som helst eftersom vi inte satt inne hos pianolärarinnan medan pianolektionen hölls!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.