I pick my battles…

Publicerad av

Det går ju liksom inte att vinna i alla situationer när man är förälder, eller hur? Därför väljer jag att kompromissa. Därför såg det ut så här i väntan på skolbussen kl.07.10 imorse:

Här står Sonen iklädd shorts, vårjacka med foder och vantar! Det var nio grader Celsius ute. Han vill prompt ha shorts efter värmeböljan som vi just avklarat i helgen och vägrar medge att han fryser. Alltså, låter jag honom hållas och ber honom lägga jacka och vantar på sig eftersom den första rasten hålls redan kl.09.45. Knappast väldigt varmt då ännu… fast, alla vet väl vid det här laget att man ju itne blir sjuk av kalla ben, utan av virus och bakterier, och hittills detta skolåret har Sonen inte missat en enda dag pga förkylning!

Visste ni förresten att tänderna blir mycket renare när de borstas medan du ligger på golvet? Jo, jo minsann! Så, sagt och gjort. Jag hämtade tandborste, lade på lite tandkräm och vips borstade Lillan hur snällt som helst. Att jag vann den kompromissen hade hon ingen aaaning om! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.