Dagens tråkigheter: Pappersarbete

Publicerad av

 

Blä för pappersarbete och formulär som måste fyllas i! Detta stora landet har pippi på papper och ju mera papper som det krävs och måste fyllas i, desto bättre! Nä, save a tree, säger jag! Fast måste det fyllas i så måste det…

3 kommentarer

 1. Det var en hel del som slutade blogga på bloggen.fi efter kraschen och kan tänka mig att österbottningar boende utanför Norden slutade efter att dom blev utestängda. Trots att jag i princip hör till den grupp som slutade blogga efter kraschen så brukar jag logga in dagligen och såg ditt inlägg om just detta, så nu har jag tittat in…

  Gilla

  1. Hej och välkommen till min nya Blogg! Jo, det var dags för en flytt efter utestängningen eftersom det har hänt en del på Bloggen.fi. Krascher och sådant. Det är synd, jag tyckte verkligen om konceptet att det fanns en bloggportal för endast oss med anknytning till Österbotten. Det kändes ju unikt. Jag kommer ju in nu eftersom jag gav min IP adress till supporten, men annars skulle jag fortfarande vara utestängd. Man tycker ju att det här med spam skulle behöva gå att lösa på ngt annat sätt än att lämna vissa länder utanför… Bloggen.fi kan ju inte vara den enda bloggportal som drabbas av spam. Hur har andra portaler löst problemet?

   Gilla

 2. Bloggen.fi har haft en del diverse problem, en del ren otur en del har de tyvärr ställt till själva. Men bloggportaler finns ju att välja mellan så här tittar jag in…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.